Dennis Drejer

Klap mig i r**** og kald mig nørd

5.000 kr. affiliate konkurrence: April indtjeningsrapport

Jeg deltog som nogen af jer nok ved i den affiliate konkurrence, som er sprunget ud fra Amino.dk. Konkurrencen gik i alt sin enkelthed ud på, at være den første til at tjene 5000 kr. på en måned, på et helt nyt website. Der måtte ikke bruges penge på nogen former for markedsføring. Alt skulle laves af en selv; tekster, seo, linkbuilding osv. Konkurrencen startede i december 2011 og sluttede i marts 2012, med mig som vinder. Her får i min indtjeningsrapport for april måned.

Jeg vandt denne konkurrence i sidste måned og mit forrige indlæg burde have været det sidste, men jeg kan simpelthen ikke lade vær med, at skive igen.

Mit site har nu været online i 136 dage (Siden d. 18. december 2011).

Efter en vild marts måned fik jeg blod på tanden for, at skrive igen, så her kommer min indtjeningsrapport for april.

Hvad har jeg lavet i april?

Stort set intet. Jeg har skrevet 1 indlæg og udgivet 2, som er skrevet af andre. Der er bygget meget få links til siden.

Jeg har ingen gode undskyldninger (Kun dårlige: For meget arbejde, travlt osv. osv.).

Jeg har brugt april måned på lidt forsømt arbejde, samt på at få effektiviseret min virksomhed. Jeg har nu 2 studiemedarbejdere (Wuhu), så nu kan jeg skrue lidt ned for skrivearbejdet og outsource den del af min forretning.

Jeg researcher stadigvæk emner og keywords, som er det jeg selv mener, at jeg er rigtig god til. Det er på den front jeg tjener mange af mine affiliate penge.

Jeg har i april også være til “affiliate konkurrence”-komsammen i Kolding. Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor der blev snakket enormt meget affiliate og seo og jeg tror de flest af os havde en rigtig god aften.

Nok snak om ingenting, nu kommer tallene.

Tallene

Adsense: 669,46 kr. (+445,24 kr.*)

Affiliate: 12042,36 kr. (+6222,73 kr.*)

Samlet april 2012: 12711,82 kr. (+6667,97 kr.*)

Unikke besøgende april 2012: 9983 (+4268*)

Værdi pr. besøgende: 1,27 kr.

Indtjening pr. dag: 423,73 kr.

* I forhold til forrige måned.

Jeg har endnu engang haft en enorm fremgang og har denne gang fordoblet min indtjening og kan ikke andet end være rigtig tilfreds.

Jeg er super stolt og jeg har nu bevist for mig selv, at min nye tilgang til affiliate marketing og SEO virkelig virker, selv om Google lancerer Panda-opdatering efter Panda-opdatering og for nyligt en Pingvin-opdatering.

Apropos Pingvin-opdateringen, så kan jeg sige, at konkurrence sitet overhovedet ikke er ramt. Mange har spurgt mig, i tro om, at jeg skulle være ramt, men det kan jeg sige, at jeg ikke er. Tværtimod, så har jeg en flot fremgang.

Hvad er planen for maj?

Jeg skrev i sidste måned om hvordan jeg gerne vil ændre mit site, så det ville skabe en større værdi for de besøgende. Dette har jeg desværre ikke fået gang i endnu, så denne plan vil blive subbet til maj måned, hvor jeg kraftigt regner med, at den vil blive iværksat.

Der ud over kan jeg nu lade mine skribenter skrive artikler til sitet (Dette kunne jeg ikke under selve konkurrence, da det var i mod reglerne). Derved vil jeg få endnu mere tid til, at finde gode emner, som jeg mener kan give en stor indtjening.

Jeg har lige ledes stor planer for udvidelse af Livecounter Affiliate Overblik, som jeg er med til at udvikle. Vi har i april måned beta testet en funktion, som nøjagtige kan fortælle hvilke søgeord, som fører til salg. Samt hvilke ord man tjener mest på og hvor man bør optimere. Den bedste måde, at forklare systemet på er ved, at systemet fortæller:

“Du har tjent XX kr. på ordet ZZ. På Google har du en placering på YY optimer din placering og tjen flere penge.”

Det er blandt andet denne funktion som jeg har brugt til, at optimere min tekstskrivning, linkbuilding og derved min indtjening. Flere af funktionerne lanceret offentligt over de næste par uger/måneder og andre er allerede lanceret.

Snup et kig på det, jeg tror ikke du vil fortryde det. Læs mere her.

Tidligere indtjeningsrapporter:

Til dig, som ikke har fulgt med siden start, så kan du se min indtjening for tidligere måneder og læse den dertilhørende indtjeningsrapport.

20 thoughts on “5.000 kr. affiliate konkurrence: April indtjeningsrapport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *