Dennis Drejer

Klap mig i r**** og kald mig nørd

5.000 kr. affiliate konkurrence: Februar indtjeningsrapport

Jeg deltager som nogen af jer nok ved i den affiliate konkurrence, som er sprunget ud fra Amino.dk. Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på, at være den første til at tjene 5000 kr. på en måned, på et helt nyt website. Der må ikke bruges penge på nogen former for markedsføring. Alt skal laves af en selv; tekster, seo, linkbuilding osv. Konkurrencen startede i december 2011.

Du kan læse mere om konkurrencen på http://webpenge.dk/ og http://www.amino.dk/forums/t/146332.aspx.

Du kan se min deltagelse og tidligere indtjeninger her: http://webpenge.dk/artikler/dennis-svingholm-drejer.

Jeg har nu været med i konkurrencen i to hele måneder samt nogle dage i december. Desværre har jeg været så dum, at det først er nu jeg får skrevet et blogindlæg om hvordan det går. Det hænger nok sammen med, at jeg i starten ikke helt vidste hvad jeg begav mig ud i og at det lige nu går rigtig godt for mig i konkurrencen.

Efter at have taget føringen efter januar måned fik jeg blod på tanden og jeg håber da inderligt, at jeg har behold min føring. Dog ved jeg, at nogle af mine konkurrenter er rigtig hårde og at de har givet den gas i februar.

Hvad har jeg lavet i februar?

Februar har stået på et par artikler (Værd at nævne: One Piece jumpsuit og test af krøllejern) samt en del linkbuilding af eksisterende materiale. Det meste af min tid har gået med, at analysere de tal jeg allerede har. Derved har jeg se hvor jeg skal sætte endnu hårdere ind. En form for søgeordsanalyse holdt op med den korte indtjeningshistorik jeg allerede har. Denne strategi har allerede båret frugt.

Las os taget et kig på tallene.

Tallene

Adsense: 279,74 kr. (+202,23 kr.*)

Affiliate: 1787,12 kr. (+552,92 kr.*)

Samlet februar: 2066,86 kr. (+755,15 kr.*)

Unikke besøgende februar: 3964 (+2932*)

* I forhold til sidste måned.

Umildbart er det jo gået flot frem ad over hele linjen og jeg er meget tilfreds. Den skarpe læser vil måske se, at jeg langt fra er steget lige så meget i indtjening, som jeg er i besøgende og det vil jeg gerne prøve at give mit bud på:

For det første har jeg fået utroligt mange besøgende direkte fra Amino tråden, men også fra webpenge.dk pga. nyhedens interesse og selvfølgelig fordi jeg tog føringen efter januar. Når man gør det så skal folk naturligvis ind og se hvad jeg laver anderledes end dem.

Den anden ting er, at jeg efter halvdelen af januar kun var på omkring 700 kr. Her så det lidt mørkt ud i forhold til mit mål om, at have fremgang hver måned. Det er den sidste halvdel af måneden som har trukket det store læs.

Hvad er planen for marts?

Planen er 3-5 artikler skrevet af mig og måske et par stykker tilføjet af andre (Tilføj en artikel gratis her og få 2-3 backlinks). Der ud over skal den stå på endnu mere linkbuilding og så vil jeg begynde at gøre mig tanker om hvordan jeg kan ændre sitet, så den kan begynde at modtage naturlige backlinks (Har du en idé, så smid da lige en kommentar).

Det var vist alt for denne gang 🙂

18 thoughts on “5.000 kr. affiliate konkurrence: Februar indtjeningsrapport

 • Halfdan Timm siger:

  Du er en satan, er du. Jeg kan afsløre uden at have skrevet mit indlæg endnu – det kommer senere – at jeg ikke slår dig i februar heller. Hvilket er møgirriterende. Men jeg må nakke dig i marts i stedet for i så fald.

  Eller give dig nogle .ru-links.. 😉

  Well done. Tillykke med føringen!

  • admin siger:

   Ahh. Det lyder da rigtig godt Halfdan. Så har jeg endnu en måneds motivation og det har du vist også.

   Tør vi at konkludere, at jeg har tage føringen, når der ikke er flere der har meldt tilbage? 🙂

 • petercdk siger:

  Hatten af for indsatsen, drenge! Super flot gået af jer begge – og særligt Dennis, der, højst sandsynligt, har taget føringen igen igen 😉 Tak for god inspiration – og motivation til at klø på med egne projekter.

  • admin siger:

   Tak Peter! 🙂 Den her konkurrence giver også mig en masse personlig motivation, som jeg måske havde mistet lidt inden start.

 • søren siger:

  Hvad er det egenligt du tjener penge på?
  Jeg kender dig ikke, men er bare nysgerrig, og kunne godt tænke mig at vide hvad det er, du tjener dine penge på.

  Har du 37 timer job, almindeligt som alle andre, og så 1-2-3-4 hjemmesider med domainer til, hvor du har plantet adsense reklamer og partnerads og tradedoubler m.v. hvor du tjener penge, når folk køber et eller andet produkt, som de har liggende i deres netværk.

  Eller hvad er det du gør ellers, for at få penge ind i kassen.

  • admin siger:

   Hej Søren

   Jeg arbejder deltid i egen virksomhed og deltid hos Cykelpartner.dk. Du kan læse mere om mig på “Om mig”-siden i toppen.

   Jeg deltager med siden http://www.nextfashion.dk, hvor jeg tjener penge når der bliver lavet salg gennem min side. Det handler om at søgemaskineoptimere sin hjemme, så folk finder den via søgemaskinerne.

 • Mikael Rieck siger:

  Godt gået Dennis og dejligt at du deler dine resultater. En ting jeg bed mærke i er, at du har brugt “det meste af din tid på at analysere”? Er det rigtigt eller er det bare noget du skrev.

  Er det tilfældet, så vil jeg da helt klart anbefale, at du bruger tiden på artikler og linkbuilding i stedet. Så vil du se endnu større fremskridt.

  Glæder mig til at høre hvordan det er gået efter marts måned.

  /Mikael

  • Dennis Drejer siger:

   Tak for det Mikael 🙂 Jeg tror mere det er en følelse jeg har haft. At jeg har gået og tænkt over det på tidspunkter, hvor jeg ikke har kunne linkbuilde eller skrive tekster. Det er nok ikke kun omkring Nextfashion.dk jeg har det sådan.

   Jeg er i hvert fald begyndt at tænke en del mere over det jeg gør før jeg gør det. jeg er gået mere væk fra at skrive en tekst bare for at gøre det. Der skal helst være tid til at linkbuilde og kigge på tallene, så man kan optimere på teksten.

   • Mikael Rieck siger:

    Jeg har helt enig i, at man skal kigge på sine tal så man gør det rigtige, men bruger man længere tid på at kigge på tal end på at arbejde med det der betyder noget, så spilder man altså kostbar tid 🙂

 • Super godt gået med resultaterne 🙂

  Du snakker om at du analysere dine tal, så du kan se hvor du skal sætte hårdest ind. Hvilke tal baserer du det på, og “hvordan” analyserer du dem?

  Jeg driver nemlig en del affiliate sider, og jeg er virkelig i tvivl hvordan jeg skal analysere mine data. Det kunne være fedt, hvis du gad dele lidt tips og tricks, i form af et blogindlæg eller en kommentar eller lignende .-)

  De bedste hilsner
  Frederik

  • Dennis Drejer siger:

   Jeg benytter Livecounter Affiliate, som jeg selv har været med til at udvikle. Vi kører lige nu en intern beta, hvor vi kan spore det nøjagtige søgeord, som har lavet salget. Denne funktion har jeg slev haft i flere år og derved kan jeg se hvilke søgeord som giver salgene og det overrasker ofte. Det er ret tit de sekundære søgeord, som giver de bedste salg.

   Så en af de ting du kan gøre er at holde øje med vores tjeneste 🙂

 • Jeg bruger skam allerede ellers geniale service – hvornår regner I med at have det ude? Ser frem til det!

  • Dennis Drejer siger:

   Der skal lige køres nok test salg i gennem, så vi er sikre på at det fungerer og herefter skal det programmeres ind i rapporterne.

   Der vil også snart komme en rapport funktion, som kan vise nogle spændende ting, men det tager tid at lave, da vi skal tænke alt en ekstra gang i gennem. Vi skulle jo helst ikke have at folk får blandt deres tal sammen.

 • Mads Singers siger:

  Hej Dennis,

  Utrolig godt performance med så ny en side 😉
  Jeg kan se du både har nyeste indlæg, kommentar, kategorier og tags. Hvad har du gjort for at holde den store stygge “duplicate content” for døren der?

  Mvh
  Mads

  • Dennis Drejer siger:

   Det handler bare om, at sørge for at bruge more-tagget tidligt i indlægget, samtidig med at der helst skal være forskellige indlæg under de forskellige kategorier og tags. På nogle sites ekskludere jeg tags, men på nextfashion.dk er jeg ved at lave lidt tests.

   Jeg har tidligere fået indekseret tags rigtig højt, men det er somom Google har lukket for denne fidus.

 • Nicolai siger:

  Hej Dennis

  Først og fremmest tillykke med sejren. Det var dog helt vildt. Måske kan noget have at gøre med, at din side konverterer rigtig godt? Er det et plugin du bruger til, at vise de affiliate links i toppen og bunden af hver post, eller hvordan har du gjort det?

  Tænker på denne de:
  Gå direkte til tilbudet »

  • Dennis Drejer siger:

   Det er noget jeg selv har udviklet. En meget stor procent del af mine besøgende forsvinder ud på de webshops jeg reklamerer for / anbefaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *