Dennis Drejer

Klap mig i r**** og kald mig nørd

5.000 kr. affiliate konkurrence: Maj indtjeningsrapport

Jeg deltog som nogen af jer nok ved i den affiliate konkurrence, som er sprunget ud fra Amino.dk. Konkurrencen gik i alt sin enkelthed ud på, at være den første til at tjene 5000 kr. på en måned, på et helt nyt website. Der måtte ikke bruges penge på nogen former for markedsføring. Alt skulle laves af en selv; tekster, seo, linkbuilding osv. Konkurrencen startede i december 2011 og sluttede i marts 2012, med mig som vinder. Her får i min indtjeningsrapport for maj måned.

 

Hvad har jeg lavet i maj?

Jeg har fået lavet lidt mere arbejde end i april måned. Jeg har fået lagt lidt indlæg online, men mest af alt har jeg bygget links til sitet.

Siden sidst har jeg fået en del kunder ind i min forretning Drejer Digital Marketing og brugt noget tid på at få fjernet kopi sider, som har kopiret hele eller dele af mine tekster fra konkurrence sitet.

Jeg har nu fundet en god en god måde, at få drejet konkurrence sitet, så det kan blive mere brugbart, så man virkelig får noget ud af at besøge siden. Dette er jeg så småt begyndt at arbejde på.

Jeg har ligeledes besluttet mig for at flytte dele af mine indlæg ud på dedikerede sider, men det er ikke noget jeg vil reklamere stort med, men det vil betyde, at indtjeningen for selve sitet på sigt vil falde, da jeg ønsker, at sprede min risiko over flere sites.

Trommehvirvel.. Nu kommer tallene….

Tallene

Adsense: 309,03 kr. (-360,43 kr.*)

Affiliate: 14.235,53 kr. (+2193,17 kr.*)

Samlet maj 2012: 14544,56 kr. (+1832,74 kr.*)

Unikke besøgende maj 2012: 7304 (-2679*)

Værdi pr. besøgende: 1,99 kr. (+0,72 kr.*)

Indtjening pr. dag: 469,18 kr. (+45,45 kr.*)

* I forhold til forrige måned.

Jeg kan endnu engang se fremgang, dog er denne fremgang ikke lige så stor som sidste måned og forrige måned og dette skyldes en nedgang i tidsforbruget.

Dog mener jeg, at jeg har fået optimeret på de rigtige tal. Gennemsnits værdien pr. besøgende og indtjeningen pr. dag. Dette er gjort ved at få fokuseret produktbilleder og links til de helt rigtige steder, samtidig med, at jeg har brugt en del tid på at dreje armene rundt på de affiliate netværk jeg benytter og det er begyndt, at give pote.

Nedgangen i besøgende er den jeg har været mest træt af, men efter at have kigget den i sømmene, så er nedgang mest sket for indlæg, som i forvejen ikke gav den store indtjening. Derfor vil jeg endnu engang fokuserer på at ramme populære vareemner.

Hvad angår Adsense indtjeningen, så kunne jeg høre, at andre i markedet var ramt ved en faldende klikpris, som jeg nu også mærker for konkurrence sitet.

Hvad er planen for juni?

Jeg skal have fundet endnu flere skribenter, da alt arbejdet går meget hurtigere når der er flere hænder.

Inden for kort tid begynder vi at betateste en mulighed for at sende data med til Livecounter Affiliate Overblik, som giver mulighed for at fortælle hvilke skribenter, der tjener hvilke penge. På den måde er det muligt, at se om deres arbejde kan betale sig.

Jeg er der ud over i gang med at kontakte alle de programmer, som jeg performer godt på, for at få dem til at fortælle mig hvad de ellers sælger rigtig godt af.

Det var alt for denne gang 🙂

Tidligere indtjeningsrapporter:

Til dig, som ikke har fulgt med siden start, så kan du se min indtjening for tidligere måneder og læse den dertilhørende indtjeningsrapport.

13 thoughts on “5.000 kr. affiliate konkurrence: Maj indtjeningsrapport

 • Casper Jensen siger:

  Det er fantastisk. Det motiverer mig virkelig til at blive ved med at knokle på mine sider, så jeg kan komme til at lære det. Om et par år vil jeg være mig selv taknemmelig fordi at jeg blev ved.

  Det er fantastisk – du er sindsyg. Godt gået, Dennis! :-).

 • Mikael Rieck siger:

  Rigtig flot at du holder fremgangen Dennis! Tillykke med det.

 • Martin siger:

  Det er virklig motiverende at følge dit konkurrence-site, så jeg håber at du vil blive ved med at komme med en status hver måned – Godt klaret!!

  Held og lykke i juni måned:)

  MVH Martin

 • Martin siger:

  Super fremgang! Thumbs up.

  Har du overvejet at fjerne Adsense-reklamen i toppen, nu hvor det kun er blevet en lille brøkdel af den samlede indtægt?

  • Dennis Drejer siger:

   Jeg har ikke lige fundet ud af hvad jeg gør mht. Adsense, men det er da interessant også for at vise Google, at det ikke kun er et reklame site.

 • Tim siger:

  Flotte tal du præsenterer. Fortsæt med det gode arbejde, og det bliver spændende at se om du kan holde fremdriften. Om ikke så længe begynder folk at gå på ferie, kan dine sider følge med til den tid?

 • Per Allerup siger:

  Imponerende fremgang du har haft. Men det er vist også en niche hvor der dels er et kæmpe volumen af søgninger sammenlignet med mange af de andre, og hvor målgruppen klikker på hvad som helst.
  Det må være en kæmpe inspiration for andre – Man kan sgu se at det sagtens kan lade sig gøre at få en pæn indtjening på kort tid 😀

 • inb4flerekopier

  Nej, det er hamrende godt klaret. Jeg er dybt misundelig og delvist provokeret / inspireret – well done, sir. Jeg håber, at jeg får flækket dig i næste konkurrence, og til den til glæder jeg mig til at give den næste øl i Kolding! 😉

 • Flotte tal, Dennis. Du fortsætter med at imponere! 🙂

  dbh
  Kenneth

 • Det er sku flot klaret. Fedt at se så stor en fremgang i indtjening, til trods for faldende besøgende.

 • Det er super godt gået! Klap dig selv på skulderen og forbliv produktiv 🙂

 • Morten siger:

  Kommer der en rapport for Juni også ? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *