Dennis Drejer

Klap mig i r**** og kald mig nørd

Ja, jeg var dum og doven (Og er det ind i mellem stadigvæk)

Jeg har arbejdet med internettet i mange år efterhånden (Ja, det kan man sagtens have, selv om man kun er 22 år ;-)). Jeg har blandt andet være med i Cykelpartner.dk-projektet i snart 4 år nu, det er 4,5 år siden jeg startede mit første cvr. nr. og nøj hvor er de gået hurtigt med mange op- og nedture.

Jeg har prøvet at tjene penge på annoncer online rigtig længe, men det er kun få år siden, at jeg virkelig fandt ud af hvad jeg havde gjort galt hid til.

Jeg var simpelthen dum og doven og jeg kender ingen der har beskrevet det bedre en Martin Thorborg. Han lavede i november 2008 et podcast på Amino, hvor han virkelig sparker en i røven og fortæller hvorfor han mener, at man er dum og doven, hvis man ikke kan finde ud af at tjene penge på nettet.

Det handler i bund og grund om at blive ved og ved. Alt det man ikke ved lige nu, det kan man finde ud af eller betale et par flasker vin for.

Der er derfor INGEN undskyldning for ikke, at tjene penge på nettet. Lige ud over, at man muligvis bare er dum og doven.

Hver gang jeg tager mig selv i at sidde og surf uden at lave noget produktivt hører jeg Martins podcast eller lignende og det virker virkelig for mig.

Her podcastet her: http://www.amino.dk/media/p/279201.aspx

Hør podcastet og kom med din mening.

6 thoughts on “Ja, jeg var dum og doven (Og er det ind i mellem stadigvæk)

 • Det er vist noget alle os affiliate marketers oplever.

  Jeg har også tit sagt til mig selv, at jeg var dum og doven, fordi jeg ikke udnytter det potentiale der ligger foran fødderne af mig. Men jeg valgte at kigge på hvormeget, som jeg behøves at tjene for at leve den livsstil, som jeg gerne vil.

  Det gør jeg nu og selvom jeg kunne tjene mange flere penge, så vil jeg beskrive mig selv som lykkelig!

  Det hele handler ikke om at tjene mest muligt – Det handler om livsstil!.
  Men hvis man går og brokker sig over, at man ikke kan udleve sine drømme, så skal man helt sikkert spørge sig selv, om man måske ikke bare er doven, og ikke selv levere en tiltrækkelig indsats for at opnå de ting, som man ønsker sig.

  Mit bedste tip: Læs The 4 hour workweek 🙂

  • Dennis Drejer siger:

   Det er helt sikkert en anden vinkel på det Dennis. Der er et par forskellige ting i det.

   Indlægget henvender sig mest til “begynderne” og dem om slet ikke kommer i gang. Dem som stort set ikke tjener noget og om virkelig er dovne.

   For som vi begge ved, så er det ikke fra dag et man har valget om det er for pengenes skyld eller livsstilen.

   Jeg er helt enig med dig i, at man, når man tjener tilstrækkeligt bør tænke over livsstilen.

   Tro mig, jeg kan rigtig god lide 4 hour workweek. Det er bare ikke den filosofi jeg ønsker at leve efter lige nu.

   Lige nu er min drøm at tjene mest muligt på affiliate og finde den gyldne mellemvej. Lige nu arbejder jeg et sted mellem 10 og 40 timer om ugen på mine egne projekter der ud over har jeg outsourcet alt det, som indtil videre giver mening.

   På sigt er målet også en eller anden form for uafhængighed, men jeg vil den rigtige vej til målet, så jeg er helt sikkert på hvad det er jeg ønsker at lave og hvad jeg ikke ønsker at lave (Det kræver jo oftest, at man har prøvet det). 🙂

 • Kasper Toxvig siger:

  Det kender jeg også alt for godt;) Det kan nogle gange være svært at tage sig sammen til kedeligt arbejde som linkbuilding.

 • Casper Jensen siger:

  Jeg kender det for godt, dejligt interviews du har linket til.

  Jeg er stadig nybegynder, og jeg oplever de der nedture.. Jeg overvejer nogle gange at give op, fordi fremgangen ikke er så stor. Men jeg ser faktisk fremgang hver måned, og det er det som motiverer mig!

 • Celia siger:

  For helvede, hvor er Martin Thorborg bare pisse sej!!! Simpelthen så skønt at høre hans Amager-stemme råbe “DU ER DUM OG DOVEN!!!!” ind i hovedet på en! JA! Må bare i gang! NU NU NU!!! Den mand er for sej! OG alle jer, der tjener penge på jeres projekter: I er fandme også seje!
  Jeg har lige startet et site op i denne måned, og har tjent sølle 14 kr., haha. Så må fandme bare i gang!

  Tak for det, Dennis, det var fandme motiverende at høre på. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *