Dennis Drejer

Klap mig i r**** og kald mig nørd

Jeg nåede mit mål med min affiliate indtjening i 2012

Jeg satte mig i starten af 2012 et mål for indtjeningen på mine affiliate sites. Målet var højt, men ikke umuligt.

Samtidigt pressede jeg mig selv endnu mere. Jeg satte mig et andet mål: Inden udgangen af 2013 ville jeg ikke selv skrive tekster mere – Det vil jeg have andre til at gøre for mig.

Sætte sig målBegge mål blev opfyldt. Det har givet mig en masse tid som jeg bruger på at styrke andre dele af min forretning. Blandt andet den webshop jeg er ved at starte – Haveslangen.dk (Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en mail når vi går i luften) og salg af linkbuilding tekster.

For at komme tilbage til mit oprindelig mål omkring min affiliate indtjening, så ramte jeg 800 kr. over. Sølle 800 kr. som får mig til at tænke på om jeg kunne have sat målet endnu højere og derved motiveret mig selv endnu mere. Måske burde jeg have lave en delevaluering halvvejs og måske opjusteret målet.

Jeg har løbende holdt øje med mine tal via Livecounter Affiliate Overblik og derved kunne sætte mere fokus på de ting som gav god indtjening og mindre fokus der hvor jeg intet tjente.

De steder hvor det gik godt blev der sat endnu mere indhold i produktion og linkbuildingen blev sat i vejret.

Hvordan håndtere du dine mål?

Hvor specifik er du med dine mål? Jeg prøver selv at være specifik og sige at der skal produceres X antal tekster og Y antal backlinks for at skabe Z indtjening.

Dog bliver jeg ofte overrasket. Jeg oplevede flere gange i 2012, at indhold som jeg ikke havde regnet særlig meget med, blev det indhold jeg kom til at tjene flest penge på.

Jeg arbejder lige nu på min målsætning for 2013, men fuck hvor er det svært. Jeg er bange for at skuffe mig selv.

5 thoughts on “Jeg nåede mit mål med min affiliate indtjening i 2012

 • Halfdan Timm siger:

  Det her indlæg havde været væsentligt mere interessant, hvis du også have opgivet, hvor meget du rent faktisk havde tjent i 2013..? 😉

 • Dennis Drejer siger:

  Ja, du har helt ret! Men det tør jeg ikke af frygt for landevejsrøvere o.l. 😉

 • Halfdan Timm siger:

  Jeg accepterer anonyme breve med beløb sendt til Finsensgade 67, 3.tv., 8200 Aarhus N!

 • Jeg går ud fra, at du har separate mål for din webshop og din udleje-skribent virksomhed, men hvordan med affiliate-delen?

  Sætter du et samlet mål for alle dine affiliate-aktiviteter, eller har du også delmål for hvert projekt eller grupper af projekter?

  • Dennis Drejer siger:

   Sidste år var det et samlet mål, da jeg ved, at jeg løbende bliver ramt på nogle sites mens andre blomstre. I 2013 regner jeg med at have lidt mere individuelle mål for projekterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *