Dennis Drejer

Klap mig i r**** og kald mig nørd

Affiliaterapport: Juli 2012 – Ny navn

Jeg har fra juli måned valgt, at skifte navnet væk fra tidligere “5.000 kr. affiliate konkurrence: MÅNED indtjeningsrapport” til “Affiliaterapport: MÅNED ÅR” (Af mangel på bedre idéer), da jeg vil prøve at ændre vinklen på indlæggene fra, at have hovedfokus på tal til at få mere fokus på de tanker jeg har og de ændringer jeg laver, samt hvad jeg finder ud af virker og hvad er ikke virker.

Jeg håber, at I vil tage godt i mod den nye rapport, og er lidt eftergivende indtil jeg finder det helt rigtige format.

Jeg beklager i øvrigt endnu engang, at jeg er sent ude med rapporten, men det har jo været sommerferie :). Jeg kan allerede nu fortælle, at næste månedsrapport også bliver forsinket, da jeg er i Miami, USA fra 28. august til 8. september og fra 8. september til 16. september på krydstogt i Caribien. Om jeg får tid til at skrive den når jeg er af sted ved jeg ikke.

Hvad har jeg lavet i juli?

Jeg har flyttet nogle indlæg, som jeg mente kunne klare sig meget bedre på egne sites og det har båret frugt. Det nye site trækker gode placeringer allerede fra start. Så det sats har allerede båret frugt og derved har jeg fået spredt min risiko lidt.

Vi ved jo alle, at affiliate er et “farligt” erhverv hvor vi kun tjener penge, hvis Google synes vi skal. Vi tjener penge når vi formår, at gå under radaren fra deres mange updates.

Man kan dog delvis undgå noget af denne fare ved, at bygge rigtig godt indhold, men den vogn er jeg altså ikke hoppet 100% på endnu. Jeg ved godt, at det er vejen frem, men jeg flytter fokus lige så stille, så jeg kan holde indtjeningen oppe, mens jeg stille og roligt bygger super godt indhold ved siden af.

Jeg har i juli søgt endnu flere skribenter og med hjælp fra en anden affiliate (Ulrik Baltzer – Online tekstforfatter) fået fat i en masse gode emner, hvor flere af dem er journaliststuderende og knald dygtige til, at skrive tekst. De elsker det, modsat mig.

Jeg er derfor ved, at udvælge de bedste og lære dem op i hvordan jeg vil have skrevet teksterne.

Dette har gjort, at jeg har være nødsaget til, at bruge meget tid på at skalere mine systemer, så de kan håndtere skribent-login, CopyScape tekst tjek, automatisk post til splogs og blogs og meget andet.

Jeg laver alt dette arbejde med et klart mål: Jeg vil aldrig mere skrive en artikel til linkbuilding og på sigt vil jeg aldrig mere skrive fulde artikler. Arbejde skal jo være sjovt og tekstskrivning er den næste ting i række, af ting jeg gerne vil have outsourcet.

Nok indledning. Jeg ved mange af jer stadigvæk hovedsageligt læser disse indlæg for, at se tallene, så her kommer de:

Tallene

Til nye læsere: Obs. disse tal er indtjening for et af mine sites, som jeg har valgt, at offentliggøre hver måned. Ønsker du, at se hvilket site det er, så læs de gamle indlæg (Du finder links i bunden af artiklen), så er du også helt med på hvad der er sket gennem månederne.

Adsense: 164,14 kr. (-59,2 kr.*)

Affiliate: 8.581,97 kr. (-3200,93 kr.*)

Samlet juli 2012: 8746,11 kr. (-3260,13 kr.*)

Unikke besøgende juni 2012: 5094 (-733*)

Værdi pr. besøgende:1,72 kr. (-0,34 kr.*)

Indtjening pr. dag: 282,13 kr. (-118,08 kr.*)

* I forhold til forrige måned.

Juli måned har mildest taget være enormt dårlig for mit konkurrencesite. Der er ingen andre til, at tage skylden end Google mig og jeg er klar over det.

Jeg har sat mindre fokus på sitet, da jeg har været bange for, at jeg har give mine andre sites for lidt fokus og derved været bange for at de skulle falde mere i indtjening end jeg kunne få konkurrencesitet til at sige.

Jeg skriver jo ikke disse indlæg for, at blære mig, men derimod for, at forbedre mig og for at holde mig selv i nakken. Når mennesker offentliggøre, at de vi gennemføre en ting, så er der meget større chance for at det sker. Det er den idé jeg arbejder efter.

Sommerferie har nok og sin indvirkning, men det kan jeg jo først se efter august måned. Af erfaring ved jeg, at august måned ikke er særlig god for tøj webshops, som sitet fokuserer meget på (August er derimod den vildeste måned, hvis man sælger cykler og reservedele). Men lad os se hvad der sker.

Knap 2.000 kr. kan tilskrives indlæg der er flyttet til nye sites. Jeg blev så chokeret over ovenstående tal, at jeg var nødt til lige at tjekke op på hvor indtjeningen var forsvundet hen. Det beroligede mig lidt (Jeg vil i fremtiden ikke offentliggøre tallet for indlæg der er flyttet).

Hvad er planen for august?

Nu er halvdelen er august næsten gået. Tiden er gået til, at finde skribenter, lave test opgaver til dem, evaluere og som tidligere nævn skalere mine systemer, så de er klar til flere skribenter. Ting som skal laves, så jeg på sigt kan tjene flere penge og have mindre “surt arbejde”.

I resten af august håber jeg på, at jeg kan lægge 2-3 nye artikler op og skaffes ca. 10-15 nye links til gamle artikler på site.

Som sidste måned vil jeg opfordre dig til at kontakt mig, hvis du har interesse i at bytte adgang til splogs.

Det var alt for denne gang 🙂 Smid gerne en kommentar med dine spørgsmål og/eller tanker. Jeg kunne godt tænke mig, at høre hvilken vinkel du mener jeg bør tage med denne rapport.

Tidligere indtjeningsrapporter:

Til dig, som ikke har fulgt med siden start, så kan du se min indtjening for tidligere måneder og læse den dertilhørende indtjeningsrapport.

9 thoughts on “Affiliaterapport: Juli 2012 – Ny navn

 • Jeg glæder mig til at høre mere om dit setup med skribenter. Hvad kommer prisen pr. artikel til at ligge på hos dem?

  Juli var også en sløv måned hos mig, men sådan er det jo altid i industriferien 🙂

  • Dennis Drejer siger:

   Jeg vil helst ikke smide ud med de nøjagtige tal, men jeg kan i hvert fald ikke få skrevet tekster andre steder til de her priser. De kan skrive ca. 1000 ord pr. time.

 • Erik Hamre siger:

  Juli er altid en skidt måned med mindre du er i rejse nichen. Folk er på ferie!

 • Ulrik Baltzer siger:

  Jeg har også haft en sløv weekend, men det var egentlig forventet. Jeg er selv på ferie, og det er store dele af Danmark vel også. August ser lidt bedre ud, men forventer faktisk ikke det store opsving, før vi når til september.

 • Tim petersson siger:

  Ganske interessant med delen af sine indtægter, det giver et meget godt billede af hvordan man selv ligger, og ikke mindst lysten til at yde en ekstra indsatser at kommer højere op selv.

 • Kasper siger:

  Dejligt at se at du opdaterer / stadig poster updates. Der er efterhånden mange der læser med.

  Det er dejligt med inspiration samt lidt indsigt i hvilke mål du når med siden. Tak for interessant læsning.

  /Kasper

 • Charly Olsen siger:

  Hej Dennis. Jeg læser dine indlæg om NextFashion med stor interesse, da jeg synes din tilgang til affiliate (og succes) er en kæmpe inspiration.

  Jeg ved godt, at du nok ikke er meget for at dele ud af dine “hemmeligheder”, men kan du løfte sløret en smule for, hvordan du linkbuilder? Jeg forsøger mig selv med artikeldatabaser, blogkommentarer og linkkataloger, og jeg ser da også en lille fremgang, men jeg synes, at jeg mangler “det sidste” for at kunne opnå rigtigt gode placeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *